Poslednje vesti »

Pogledajte, komentarišite ili nas pozovite

Šta je Party Traveller?

04/05/2015

Ukoliko postoji neko ko nije čuo za njih, evo prilike da to ispravi – Party Traveller (PartyTraveller.com) je web portal koji podrazumeva onlajn registraciju, rezervaciju i onlajn sistem plaćanja, a u cilju odlaska na željenu destinaciju. PT je siguran put do vašeg željenog festivala, ma gde na svetu on bio.


Kako smo se upoznali iliti ne postoje mali poslovi

Ovo je projekat koji se iznedrio iz nečega što bi neko nazvao “malim poslom”. Mi znamo da mali poslovi ne postoje. Stoga smo “malom” poslu pristupili kao da je najveći na svetu. I, kao što to neretko biva, takav pristup bio nam je referenca za nešto istinski veliko – za Party Traveller.
Danas je Party Traveller, kao jedan istinski velik i moćan sistem, naša važna i velika referenca za web područje.

Koncept
Zajedno sa osnivačima Party Travellera osmislili smo čitav koncept - od loga, preko weba i print materijala. Taj koncept je i danas sasvim živ i konstantno se razvija, što je i logično. Jer, u pitanju je sajt koji spaja, informiše i prodaje, i koji predstavlja budućnost poslovanja i zarade.



Mlada ekipa & ozbiljni planovi

PartyTraveller je ekipa koja vrtoglavo raste i kojoj se tek smeše ogromni uspesi. Budući da se svakodnevno srećemo, njihova mladalačka, neiscrpna energija neretko nam daje ogroman vetar u leđa i snagu za susrete sa novim izazovima. Bogatstvo je imati ih u blizini, i istinski se radujemo svim budućim zajedničkim poduhvatima.


Autor: Marina MIlanović / 13:41

Vaš komentar