Poslednje vesti »

Pogledajte, komentarišite ili nas pozovite

Kako smo brendirali Šećer & Soul

30/03/2015

Kada sarađujete sa Brankom Koprivicom, to obavezno bude nabijeno emocijama, vrcavom energijom i idejama koje prestižu jedna drugu. Srećom, i Branko i mi umemo da zastanemo, ohladimo glavu i iskoračimo iz začaranog kruga nabujale kreativnosti u pročišćeni prostor - prostor u kojem samo najbolje ideje dobijaju svoj konačan oblik.
Sa Šećerom, kako mu od milja tepamo, jasno dolazi do izražaja činjenica da je brendiranje neprekidan proces - nešto na čemu se konstantno radi.

Šećer & Soul je mesto koje je Koprivica kreirao s namerom da sugrađanima željnim kvalitetne muzike priušti mesto u kojem će se svake večeri dešavati dobre žive svirke. Ali, to mesto je istovremeno trebalo da ima i živahan dnevni život.
Kako pomiriti dnevni i noćni koncept?

Možda zvuči kao lak poduhvat, ali svaki pravi ugostitelj zna da to nije tako. Bacili smo se na ovladavanje izazovom.

Šećer & Soul kafa - zaštitni znak dnevne varijante

U Šećeru možete popiti Šećer & Soul kafu - kafu kakve nema ni na jednom drugom mestu u gradu, niti šire. Kultura ispijanja kafe kod nas je veoma važna, te ako jedan lokal već ima ovakvu jednu posebnost, zašto je ne istaći i ne napraviti od nje istinski brend?Tako smo i uradili. Kreirali smo ambalažu, i sve prateće elemente Šećer & Soul kafe. Kafa sada ima odeždu kakvu zaslužuje, a gosti imaju priliku da je lakše i lepše uoče u samom lokalu. Sa ambalažom kafe usklađeni su jelovnici, podmetači i drugi prateći pribor.

Noć je za muziku stvorenaNoću se Šećer presvlači. Navlače se zastori, a centar dešavanja postaje veličanstveni klavir, oko kojeg se okuplja neki od gostujućih bendova. Pastelne boje zamenjene su tamnijim, a celokupna atmosfera postaje magična i zavodljivo privlačna.


Važno je pomenuti da se i na Šećer & Soul fb stranici, koju vodimo, uočava jasna razlika između dnevnih i noćnih vizuala, i kroz nju se lepo mogu primetiti razlike između Šećerove noći i dana.

Razlike, kojima je suština ista – Šećer & Soul.

Jer život traži malo šećera. I mnogo soula.


Autor: Simona Draguca / 13:37

Vaš komentar