Poslednje vesti »

Pogledajte, komentarišite ili nas pozovite

Naš novi prostor

19/03/2015

Kada se bavite kreativnim poslom, prostor u kojem radite veoma je važan. Prethodna Aspect kancelarija bila je vesela i svetla, ali prilično mala. To nam nije smetalo da dajemo sve od sebe i da kreiramo neke sjajne stvari. Jednostavno, navikneš se.
Ali!
Došao je trenutak preseljenja.
Našu novu zgradu sigurno znate – nalazi se na uglu Mite Ružića i Laze Telečkog. Neki je zovu Kraljica. Veličanstvena je, i što se mene tiče – najlepša u gradu.

Čak je i stepenište, kojim se penjem do kancelarije nekako posebno. Masivno je i odiše patinom i bogatom prošlošću. Sasvim drugačiji je osećaj ići uz stepenice ovog zdanja, i neke moderne kockaste zgrade .

A onda, sam prostor.

Prvo – prostrane prostorije i visoki plafoni. Neverovatno je koliko doprinose osećaju slobode, i slobodnom protoku vazduha i energije.
Drugo – veliki prozori. Treba li da objašnjavam koliko mi oni znače? Za moj rad, svetlost je veoma važna. I inače, ova velika količina svetlosti unosi neku dobru vibraciju i raspoloženje.

Sjajno je i što svako od nas ima dovoljno prostora i slobode da svoj radni deo uredi kako mu se sviđa.
Imamo i deo za tim bilding, našu “tačku okupljanja”. To je mesto gde nastaju najbolje zajedničke ideje i projekti. Odatle, izlazimo na predivni balkon koji gleda na stari grad. Tu čavrljamo, smejemo se i posmatramo strujanje ulice.

I znate šta? Imam utisak da se bolje razumemo i komuniciramo od kada smo se preselili. Sve je nekako veselije i razigranije.
Neko će možda reći da preterujem.
Neko će možda reći “Zidovi su samo zidovi!”
Ali znam da će me razumeti svi koji su, kao i ja, zaljubljeni u svetlost i istinsku lepotu.

Marina Milanović


Autor: Marina MIlanović / 10:19

Vaš komentar