Eng / Srb
Explore globally, Loft locally

Explore globally, Loft locally

Explore globally, Loft locally
LOFT (Coffee and Food bar) je od samog početka postavljen na osnovi koju čine odličan proizvod, pažljivo osmišljena ponuda, prijatan i inovativan enterijer i sve to na 5 atraktivnih lokacija u Novom Sadu. Objedinivši različite globalne trendove u specifičan koncept uživanja u hrani, kafi, craft pivu, vinima i žestokim pićima, Loft je preuzeo ulogu inovatora i promotera novih sadržaja u regionu.

Šta smo uradili?

Loft ID / To go Packaging / PL Packaging / Loft Times

Loft
Naš zadatak je bio da veoma široku i raznovrsnu ponudu ispiričamo dizajnerskim jezikom i time objedinimo lokalnu ikonografiju, sa egzotičnim vizuelnim elementima koji će vas odvesti na putovanje u zemlje "pojasa kafe" ili će paletu ukusa kroz svedenu grafičku interpretaciju ženskog portreta. Koristili smo snažnu tipografiju i prepoznatljive kombinacije intenzivnih boja, igrali smo se sa inicijalima pretvarajući ih u paterne i moderne forme koje dominiraju na pakovanjima i etiketama.
Loft Cura
Loft Times
Posebna veza sa autentičnim nasleđem novosadskih kafana je Loft Times - newspaper fanzin u kom se Novi Sad sreće globalnim fenomenima poput "Trećeg talasa kafe", "Super Fair Trade-a" a sve to iz istraživačke Loft-perspektive koju vrlo dobro oslikava slogan:
Loft Locally