Eng / Srb
Duh Lofta se širi gradom

Duh Lofta se širi gradom

Duh Lofta se širi gradom
LOFT nije samo lanac kafea i restorana – on je jedan od nosećih novosadskih brendova kada je ugostiteljstvo u pitanju. Bilo da je reč o prostoru u Njegoševoj, koji živi tradiciju gradskih kafana XX veka, ili beach baru na obali reke, Loftu na krovu šoping centra ili u bivšoj zgradi fabrike vode na obodu grada – Loft je uspešno spojio tradiciju lokalnog. novosadskog i istraživački duh kosmopolitskog i trendseterskog.

Šta smo uradili?

Loft ID / To go Packaging / PL Packaging / Loft Times

Tokom nekoliko godina intenzivne saradnje – kreirali smo različite kampanje za LOFT Coffee & Food Bar: od edukativnih – LOFT EXPLORE (kojom smo kontinuirano predstavljali različite kafe u ponudi), preko kampanje za zapošljavanje – LOFT MOVEMENT – do kampanje kojom smo promovisali LOFT vrednosti – "LOFT me", "Kada KAŽEM", "I LOFT NS"…
Cover
Loft.me
Poseban segmenti saradnje sa LOFTOM bili su razvijanje LOYALTY programa i aplikacije za mobilne uređaje, kao i kreiranje LOFT & CRAFT segmenta ponude koji je bio usmeren na suvenire, gift-program i saradnju sa malim craft-proizvođačima iz Novog Sada i okoline.
Loyalty APP
Explorer