Latest news »

Have a look, comment or call us.

Konferencija EUGIC 2017, Budimpešta

11/12/2017

Protekle nedelje smo imali čast da učestvujemo na EUGIC 2017 u Budimpešti, konferenciji koja okuplja lidere u oblasti kreiranja urbane zelene infrastrukture kako bi razmenili znanja, iskustva i ideje u kom pravcu bi zelena infrastruktura i urbani dizajn mogli da se razvijaju.
Zajedno sa našim klijentom „Erker inženjering“, posetili smo Konferenciju u Budumpešti i pružili podršku klijentu kako bi razvili svoje znanje i na taj način u potpunosti ispunili sve zahteve i očekivanja.
Fokusirani smo na izgradnju dugoročnih partnerskih odnosa, težimo ka zajedničkom razvijanju i pomažemo im u ostvarivanju poslovnih ciljeva jer smatramo da je učenje o poslovanju klijenata ključ uspešne saradnje.

Konferenciji je prisustvovalo više od 300 učesnika među kojima su bili lideri iz oblasti zelene infrastrukture iz cele Evrope i Sveta. Cilj konferencije je stvaranje zdravih, prosperitetnih urbanih zajednica 21. veka.

Erker Inženjering je pionir u postavljanju zelenih krovova u Novom Sadu. Sa našim klijentom nastavljamo promociju zelenog koncepta koji uključuje energetsku efikasnost, zelene krovove, fasade i „Eko kulturu stanovanja“.

Autor: Ornela Zizic / 11:14 / Ostavite komentar